Rekisteröityminen Majava-kilpailun opettajien sivustolle

1. Kirjautuminen

Mene osoitteeseen https://majava-admin.uta.fi. Sivusto sallisi kirjautumisen myös salaamattomana (osoitteen alussa http://), mutta emme suosittele sitä.

Kilpailupalvelimen salausta koskevaa sertifikaattia ei välttämättä ole ehditty asentaa kilpailun alkuun mennessä. Tämän vuoksi on mahdollista, että selaimesi näyttää salausta/turvallisuutta koskevan varoituksen, kun menet sivustolle. Sivuston käyttö on varoituksesta huolimatta turvallista. Toimi tällöin seuraavien ohjeiden mukaan:

Firefox

Jos käytössäsi on Firefox-selain, varoitus näyttää jokseenkin seuraavalta. Klikkaa kuvassa punaisella osoitettua ‘Lisätietoja…’-painiketta:

firefox1

Näkymä näyttää tämän jälkeen seuraavalta. Klikkaa nyt kuvassa punaisella osoitettua ‘Ota riski ja jatka’-painiketta, ja pääset opettajien sivustolle. Selain muistaa tämän asetuksen, joten jos menet opettajien sivulle myöhemmin samalla koneella ja selaimella, ei varoitusta pitäisi enää tulla.

firefox2

Chrome (tai Chromium)

Jos käytössäsi on Chrome- tai Chromium-selain, varoitus näyttää jokseenkin seuraavalta. Klikkaa kuvassa punaisella osoitettua ‘Lisäasetukset’-painiketta:

chromium1

Näkymä näyttää tämän jälkeen seuraavalta. Klikkaa nyt kuvassa punaisella osoitettua ‘Siirry sivustoon majava-admin.uta.fi (tämä ei ole turvallista)’-linkkiä, ja pääset opettajien sivustolle. Selain muistaa tämän asetuksen, joten jos menet opettajien sivulle myöhemmin samalla koneella ja selaimella, ei varoitusta pitäisi enää tulla.

chromium2

2. Rekisteröityminen

  1. Klikkaa opettajien sivuston etusivun linkkiä ‘Rekisteröidy tästä!‘.
  2. Täytä lomakkeeseen henkilötietosi sekä määritä itsellesi salasana. Ruksaa viestien vastaanottamista koskeva laatikko ja paina ‘Ok’.
    • Pyydämme sinua syöttämään ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksesi virallisen työssä käyttämäsi sähköpostiosoitteesi. Toissijaista sähköpostiosoitetta ei välttämättä tarvita, mutta voit syöttää siihen esim. henkilökohtaisen (gmail tms.) sähköpostiosoitteesi.
  3. Rekisteröitymisesi ei ole vielä valmis: väärinkäytösten ehkäisemiseksi Majava-kilpailun järjestäjien pitää erikseen hyväksyä rekisteröitymisesi. Saat sähköpostia, kun rekisteröitymisesi on hyväksytty. Ellei sähköpostia tule viimeistään parin päivän kuluessa tai jos rekisteröitymisellä on poikkeuksellinen kiire, voit lähettää asiasta tiedustelun osoitteeseeen majava@uta.fi.
  4. Kun olet saanut vahvistusviestin rekisteröitymisestäsi, mene uudelleen opettajien sivustolle https://majava-admin.uta.fi ja varmista, että pääset kirjautumaan sisään.